MKC Houten logo

 home  zaalinformatie  achtergrondinformatie  routebeschrijving  contact


Adres:

Moluks Kerkelijk Centrum
Oud Wulfseweg 1
3992 LT Houten


Bereiken per auto:

Vanuit de richting 's-Hertogenbosch/ Eindhoven (A2)
Bij knooppunt Everdingen neemt u de A27 richting Utrecht.  Neem op de A27 de afrit Houten (29). Aan het einde van de afrit neemt u op de rotonde de eerste afslag richting Houten. U rijdt nu op De Staart.
Bij de verkeerslichten (T-splitsing) slaat u linksaf de Rondweg op. Zie verder **           

Vanuit de richting Hilversum/Amersfoort (A27/A28)
Bij knooppunt Rijnsweerd neemt u de A27 richting Breda. Neem op de A27 de afrit Houten (29). Aan het einde van de afrit neemt u op de rotonde de derde afslag richting Houten. U rijdt nu op De Staart.
Bij de verkeerslichten (T-splitsing) slaat u linksaf de Rondweg op. Zie verder **

Vanuit de richting Arnhem (A12)
Vanaf de A12 neemt u de A27 richting Breda. U verlaat de A27 bij de afrit Houten 29). Aan het einde van de afrit neemt u op de rotonde de derde afslag richting Houten. U rijdt nu op De Staart. Bij de verkeerslichten (T-splitsing) slaat u linksaf de Rondweg op. Zie verder **

Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag (A2/A12)
U neemt de A12 (richting Arnhem), daarna de parallelbaan van de A12 (Nieuwegein, Utrecht, Houten). U blijft op de parallelbaan rijden tot u de afslag Breda (A27) ziet, deze afslag neemt u. U verlaat de A27 bij afrit Houten (29). Aan het einde van de afrit neemt u op de rotonde de derde afslag richting Houten. U rijdt nu op De Staart. Bij de verkeerslichten (T-splitsing) slaat u linksaf de Rondweg op. Zie verder **

** Vanaf de T-splitsing (Rondweg)
U blijft voor ongeveer 2000 meter rechtdoor rijden. U komt nu bij een kruispunt met verkeerslichten aan. Hier rijdt u rechtdoor en na ongeveer 150 meter slaat u linksaf. Aan uw linkerkant ziet u het MKC-gebouw staan.


Per openbaar vervoer:

Vanuit de richting Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Nijmegen
Neem de trein van station Utrecht CS richting Geldermalsen/Tiel/Den Bosch. Stap uit bij station Houten. Ga  rechtsaf, parallel aan het spoor (terug richting Utrecht).
Parallelweg:  Blijft het spoor volgen totdat de weg afbuigt naar links. Volg de weg met de bocht mee (Randhoeve). Blijf de weg volgen totdat u op de Rondweg komt en ga hier linksaf. Na ongeveer 100 m ziet u aan de rechterkant het MKC-gebouw aan de Oud Wulfseweg.

Vanuit de richting Tiel, Geldermalsen, Den Bosch
Neem de stoptrein richting Utrecht CS. Stap uit bij station Houten en loop onder het spoor door. Sla hier rechtsaf en loop parallel aan het spoor met de weg mee. Zie verder Parallelweg.

U wordt nu geadviseerd een taxi of de treintaxi te nemen gezien de looproute te moelijk is geworden vanwege wegwerkzaamheden.


Route per auto vanaf de T-SplitsingU kunt via het bedieningspaneel linksboven gemakkelijk inzoomen. Ook de kaart kunt u met de muisaanwijzer verschuiven. Zoemt u eens in op het MKC gebouw voor een mooi bovenaanzicht van het terrein met de optie 'sat'.


© MKC Houten